De lanceringsconferentie van het Grassroots Health Service Project van het National Health and Health Commission Population Culture Development Center wordt gehouden in Beijing

Onlangs werd de lanceringsconferentie van het Grassroots Health Service Project van het National Health and Health Commission Population Culture Development Center gehouden in de International Conference in Beijing National Test.Mao Qunan, adjunct -directeur van het Office of the National Patriotic Health and Sports Commission en Mao Qunan, de directeur van planning en ontwikkeling van de National Health and Health Commission en de directeur informatietechnologie, leverde een video in de vorm van een video. Zhang Jianbing en Liu Jian, directeur van het Comité van de ontwikkeling van de bevolkingscultuur, woonden de vergadering bij.
Mao Qunan Video -toespraak
Mao Qunan wees op een videotoespraak die onder de kwaliteit van hoogwaardige wetenschapspopularisatie -diensten, het basisniveau en de mogelijkheid om de populaire wetenschapsdiensten van de basis te verbeteren met name belangrijk zijn.
Zhang jianbing adressen
Zhang Jianbing wees erop dat het project gebaseerd zal zijn op publiek welzijn, gericht op popularisatie van gezondheidswetenschappen, ziektepreventie en intelligente empowerment.
Relevante kameraden van het ministerie van volksgezondheid en gezondheid van het basisniveau stelden voor dat medisch personeel van gras- en plattelandsartsen van vitaal belang zijn voor primaire medische diensten. Landelijke bewoners.
Ceremonie verlenen
Liu Jian heeft een certificaat uitgegeven aan de projectpromotie -eenheid en projectpropaganda, en Zhang Lifang, een onderzoeker bij het Health Development Research Center van de National Health and Health Commission, interpreteerde het relevante beleid van grassroots gezondheidsdiensten.
Guo Yanjiao, adjunct -directeur van het projectkantoor, zei dat de volgende publieke welzijnsactiviteiten zullen worden uitgevoerd rond de gezondheidsproblemen van gezondheidswetenschappen, hulp bij grassroots, ouderen, kinderen en vrouwen.
Rapport/feedback

Related Post