Hyeperische huishoudster voltooide 920 miljoen strategische financieringsrondes en cultiveerde het veld van gezondheidsbeheer diep

Investeringsindustrie Op 8 mei is Shanghai Shantai Health Technology Co., Ltd. (hierna aangeduid als: Taiyi Manager) voltooid920 miljoen yuan strategische rotatiefinanciering, Deze financieringsronde is door de nieuwe beleggerShanghai International Asset Management, Mitsui Sumitomo Maritime SeaGezamenlijke investeringen, oorspronkelijke aandeelhoudersChina Taibao, Sequoia ChinaBlijf investeringen toevoegen.

Al meer dan 3 jaar sinds de oprichting heeft Tai Medical Butler gezinsartsen als ingang beschouwd, met medische diensten als vervoerder om verzekeringsscenario’s diep te cultiveren om te voldoen aan de behoeften van gebruikers voor gezondheidsconsumptie -upgrades.Deze financieringsronde zal worden gebruikt voor continue polijstkernmogelijkheden, het upgraden van de connotatie van de dienstverlening van de huisarts, het creëren van de eerste ingang van gebruikersgezondheidsdiensten en het bereiken van een nauwkeurige matching van medische diensten op meerdere niveaus.

Voor deze financieringsronde,Xu Jing, een Senior Medical Housekeeper CEOZei: “Op het gebied en praktisch gebied van management medische zorg, heeft Tai Medical Butler een sprong bereikt van beginnen tot snelle ontwikkeling. Vooral met de looptijd van het medische systeem van het gezin en de versnelling van de integratie van de verzekeringsactiviteiten, het innovatieve ontwikkelingsmodel van output -servicemogelijkheden heeft vorm gekregen. Gebruikers.

Shanghai International Asset Managementnadrukkelijk:“Medische gezondheid is het belangrijkste gebied van Shanghai International Asset Management. Onder de trend van het bouwen van een medisch beveiligingssysteem op meerdere niveaus, zijn we ook op zoek naar mogelijkheden om een ​​hoge en efficiënte ontwikkeling van de grote gezondheidsindustrie te bevorderen. Management Medical Serviceplatform, TAI Medical Manager richt zich op de innovatie en ontwikkeling van ‘Technology+Medical Health’, verzamelen medische middelen van hoge kwaliteit, dringt door met meerdere lagered gebruikersscenario’s, innoveren continu innoveren en empowerment van de verzekeringsindustrie. “

Mitsui Sumitomo Zeenadrukkelijk:“China Taibao is onze strategische partner al bijna twee decennia. Deze keer zijn we van mening dat het Tai Hao Hutch nuttig is om een ​​stabiele coöperatieve relatie te vormen tussen de twee partijen op het gebied van grote gezondheid en gezamenlijk de ontwikkeling van ziektekostenverzekeringen bevorderen. Innoveren en bijdragen aan gezond porselein en gezond wereldwijd.

China Taibaonadrukkelijk:“In de afgelopen jaren heeft China Taibao zich gehouden aan de hoogwaardige ontwikkelingsroute, waarbij klanten als centrum, actief de grote gezondheidsindustrie inzetten, de” Medical, Medicine, Insurance ‘gesloten lus openen en ernaar streven om een ​​medische en gezondheid op te bouwen Ecosysteem van gezondheidsmanagement, verzekeringsproducten en medische diensten bieden klanten voor gezondheidsbeheer voor de volledige levenscyclus.

Related Post