[Volg] Gezondheidsvrij overleg naar het platteland Warme hartdienst "Stuur de deur"

Door voetbalsporten mei 19, 2024

Enkele dagen geleden voerden het gemeentelijke gepensioneerde militaire zakenbureau en het gemeentelijke gepensioneerde militaire ziekenhuis (gemeentelijk openbare veiligheidsziekenhuis) de “gezonde gratis kliniek die het land binnenkomt”, handige gezondheidsdiensten uit.

De menigte die naar de dokter kwam, eindigde in eindeloze stroom.Medisch personeel biedt een aantal gratis overleg, zoals interne geneeskunde, chirurgie, orthopedie en spijsverteringsgeneeskunde, en brengt kleur Doppler echografie -inspectieapparatuur om te voldoen aan de gezondheidsbehoeften van dorpelingen in alle aspecten.

De aanwezige arts “face -to -face” was “face -to -face”, geduldig beantwoord twijfels, en volgens de ziekte van de dorpelingen en medische geschiedenis, gewone medicijnen zoals hoest, suikerreductie en ontstekingsremmende werden verdeeld voor vrij.”Ouderdom, het is niet handig om uit te gaan. Ik heb gehoord dat er gratis gratis klinieken zijn in het stadsziekenhuis. Je kunt experts de oude problemen laten zien zonder het dorp uit te gaan. Vermeld niet hoe gelukkig het is!” Dorpelingen die naar de vrije kliniek kwamen, zeiden opgewonden.

Medisch personeel heeft ter plekke ook de gezondheidskennis gepopulariseerd, legde de kennis van gewone en meerdere ziekten uit, bracht wetenschappelijke voedingssuggesties en medicatiebegeleiding naar voren en begeleide dorpelingen om gezonde en correcte leefgewoonten te ontwikkelen.Leid de dorpelingen tegelijkertijd om de code te scannen om in te loggen op het publieke WeChat -signaal van het ziekenhuis, zodat zij in de toekomst verschillende gezondheids- en consultatievragen online zullen beantwoorden.

Verslaggever/wu qiong

Oorspronkelijke titel: “[Volgen] Gezonde gratis kliniek die landelijke warme service invoert” Stuur de deur “”

Related Post