Haaland blessure laatste nieuws

Door voetbalsporten feb 28, 2024

In de Engelse FA Cup-wedstrijd 2023-2024 vanochtend vroeg kwam het verdedigende Premier League-kampioen “Blue Moon” Manchester City-team onder leiding van Haaland naar de uitwedstrijd om het Luton-team uit te dagen, dat thuis niet erg sterk was. Door het duidelijke krachtsverschil tussen beide teams werd ook deze wedstrijd een wedstrijd zonder enige spanning.

In deze wedstrijd kan Manchester City’s belangrijkste spits Haaland worden omschreven als een god die uit de hemel neerdaalt. Hij scoorde drie doelpunten in het begin van de eerste helft van de wedstrijd tussen de twee ploegen en voerde een hattrick uit om het team aan het eind te helpen drie doelpunten te scoren. van de helft. Leidt Luton met een score van -1. In de tweede helft van de wedstrijd stopte Haaland niet met vooruitgaan en scoorde opnieuw twee doelpunten om het record van 5 doelpunten in één wedstrijd compleet te maken. Uiteindelijk hielp hij Blue Moon aan een overwinning op Luton met een score van 6-1. gepromoot. Vermeldenswaard is dat de Noorse spits sinds december vorig jaar en januari dit jaar kampte met blessures, toen hij een stressfractuur opliep. Deze blessure zorgde er ook voor dat hij spijtig genoeg afwezig was voor maar liefst 10 spellen. Daartoe behoort ook de WK-finale voor clubs tegen Fluminense.

Net toen iedereen dacht dat Haaland door blessures zijn competitieve toestand zou aantasten, vertegenwoordigde Haaland dit seizoen Manchester City al in alle competities en scoorde in totaal 27 doelpunten in 30 wedstrijden, plus 6 assists. Onder hen scoorde Haaland 17 doelpunten in 21 Premier League-wedstrijden. Volgens de huidige Manchester City-coach Guardiola staat Haaland al twee maanden stil. Gedurende deze periode speelde Haaland geen enkel spel, kon niet eens normaal lopen, kon niets doen. Weet je, als je twee maanden niet aan het spel deelneemt, is het heel moeilijk voor je om na je terugkeer je eigen competitieve toestand te vinden.