Renxin Twaalf jaar, Love Sprinkle de wereld | 2024 "Sprinkels naar de wereld is liefde", het Rode Kruis Grote kliniek en gezondheidscultuurfestival

On the 5th, the “World Red Cross Day” was sponsored by Shanghai Hospital Association, Shanghai Jing’an District CPPCC, Shanghai Red Cross Association, Huashan Hospital affiliated to Fudan University, Shanghai Jing’an District Health and Health Committee, Shanghai Hospital Association Association the “Sprinkle to the World Love” Rode Kruis Big -Large Free Clinic and Health and Cultural Festival Activiteiten Georganiseerd door het medische sociale werk en vrijwilligersdienstcommissie ontmoette opnieuw de mensen en de mensen met de mensen en de mensen!


Houd aan het doel om de gezondheid van de mensen te dienen en de gezondheid te verspreiden, verzamelden meer dan 70 experts van meer dan 30 medische instellingen in de stad zich hier, waardoor burgers medisch consultatie van hoge kwaliteit bieden en de kenniswetenschap van de gezondheid van de gezondheidszorg.



Wen Daxiang, secretaris van de partijgroep en directeur van de Shanghai Municipal Health and Health Committee, Ding Baoding, secretaris van de partijgroep en voorzitter van het Jing’an District CPPCC, Chen JiANping, president van de Shanghai Hospital Association, vice -president van De Shanghai Red Cross Society Wan Xingwang, lid van het Nationaal Comité van het Chinese Political Consultative Conference en plaatsvervangend hoofd van Jing’an District, Long Wan Li, Song Dajie, vice -voorzitter van de CPPCC van Jing’an District, Zou Hejian, Vice -voorzitter van de Shanghai Hospital Association en secretaris van het Partijcomité van het Huashan -ziekenhuis aangesloten bij de Fudan University, Chen Min, secretaris van het partijcomité van het gezondheids- en gezondheidswerk van het district Jing’an, voorzitter van de Shanghai Hospital Association Medical Society en Vrijwilligersdienstcommissie, Ji Qingying, secretaris van het Partijcomité van het Children’s Medical Center, Hong Mingming, secretaris van het Partij Working Committee van Jing’an Temple Street, Wang Xiaodong, secretaris -generaal van de Shanghai Hospital Association, Qin Lunxiu, Adjunct Dean van Huashan Hospital, Li Yinging, secretaris -generaal van Jing’an District CPPCC, Sun Zhong, Wang Zhen, secretaris van de partijgroep van de Red Cross Society van Jing’an District, leiders Zhang Aiping, de eerste directeur De ANSP voor Affairs and Rescue Department van het Shanghai Rode Kruis, en langdurige publieke welzijnspartners die de “Sprinkle to the World” -activiteiten hebben ondersteund, Shanghai Pharmaceutical Group Co., Ltd. Li Yongzhong, uitvoerend directeur en CEO, Cui Ying , oprichter en algemeen directeur van de Shanghai -krantengroep en Shanghai Hospital Association, Shanghai Rode Kruis, Jing’an District CPPCC, leiders en experts van meer dan 30 medische instellingen in de stad, en vrijwilligers van het district Jing’an op straat deelnemen evenement.De openingsceremonie werd voorgezeten door Qian Long, gastheer van Jing’an District Rong Media Center.



Dit jaar markeert de 120e verjaardag van de oprichting van het Chinese Rode Kruis. In zijn toespraak heeft Wan Xingwang de ontwikkelingsgeschiedenis van het Chinese Rode Kruis beoordeeld, erop wijzend dat de geest van het Rode Kruis “menselijkheid, broederschap en toewijding” en medische Werknemers “bewaren wonden, behandelen ziekten en redden mensen” Spirithoogte Volg.De “Sprinkle Love” Free Clinic is een specifieke praktijk van de Humanitaire geest van het Rode Kruis. “, Werkte naar voren en diende de mensen samen met” Sprinke liefde “.



Wen Daxiang bedankte de partijen, die al lange tijd met het publieke welzijn hadden gewerkt en wees erop dat de erfenis van de “liefde” -activiteit de geest van het Rode Kruis bevorderde, dat een aanhankelijk geschenk was voor de gezondheid van Shanghai -burgers .Tegen de context van het medische servicesysteem op hoge niveau van Shanghai voor de constructie van een first -class Medical Center City en het creëren van een hoog -niveau medisch servicesysteem van “Top Sky, Strong Taille en Ground”, de organisatie van de “Sprinkler” Activiteit kan de afstand tussen de massa en medisch personeel verkorten.Hij drong er bij de meerderheid van de medische werknemers op aan zich te houden aan de concepten van de mensen, het niveau van medische diensten continu te verbeteren en burgers uitgebreide en volledige gezondheidsdiensten te bieden.


Op weg naar “Love Sprinkle”, waren de experts en vrijwilligers samen om hen te werken om hen te bedanken voor hun doorzettingsvermogen en toewijding, Zou Hejian, Chen Min, Ji Qingying, Li Yongzhong en Cui Ying hebben gezamenlijk een dankbaarheidscertificaat uitgegeven aan het Vertegenwoordigers van deskundige vrijwilligers. Song Dajie, Qin Lunxiu en Hong Mingming hebben een dankbaar certificaat toegekend aan vrijwilligers van de CPPCC.



In warm applaus kondigde Ding Baoding de officiële opening aan van het “Love Love” -evenement. ‘Een tempel en het Nanjing West Road Street Community Health Service Center voerden ook de Health Science Science en oogheelkunde, bloeddruk en bloedsuiker uit voor de mensen ter plaatse.



Dit jaar heeft de activiteit “Sprinkle liefde” de activiteiten “Health and Cultural Festival” uitgevoerd voor het eerst via de “Beroemde artsen op zee” en “E zei tegen het medisch management”. door het weer.Hij hoopt dat de mensen door deze dienst niet alleen het probleem kunnen oplossen, maar ook hun bewustzijn van gezondheid kunnen verbeteren.


61 Experts van vele ziekenhuizen uitgevoerd op locatie gratis overleg. , Plaatsvervangend hoofdarts Xu Feng, Division of Rehabilitation Medicine plaatsvervangend hoofdarts Wang Yuyuan, plaatsvervangend hoofdarts van de Herbal Herbon Surgery, en assistent -onderzoeker Su Jianuang, een klinische voedingsafdeling, woonde de offline vrije kliniek bij.


In het vrije kliniekgebied van alle -media -platforms, Yao Qiyuan, hoofdarts van het Huashan Hospital van de Fudan University, Yao Qiyuan, hoofdarts, hoofdartshoofdarts van eerdere, neus-, neus- en keelziekenhuis verbonden aan Fudan University, Song Zhongchen, de afdeling tandheelkundige cycli van het 9e People’s Hospital van Shanghai Jiaotong University Medical College Chief Arts, Chen Sheng, hoofdarts van de afdeling reumatologie van het Renji -ziekenhuis aangesloten Endocriene en metabole ziekten bij het Department of Endocrine en metabole ziekten die zijn aangesloten bij de School of Medicine aan de School of Medicine van Shanghai Jiaotong University. Fudan University, focus op hete onderwerpen zoals het verminderen van gewichtsvermindering, pollenallergieën, parodontitis, lupus erythematosus, osteoporose, angstdepressie, longembolie, enz. Netizens beantwoordden vragen en verstrekten professioneel medisch overleg.



Om te reageren op de behoeften van de massa voor gezondheidsinformatiebehoeften en de gezondheidskennis populair maken voor gemeenschappelijke ziektepreventie en -controle, Zhu Yulian, directeur van de revalidatieafdeling van Huashan Hospital Acciliated at Fudan University, Wu Huan, hoofdarts van het Department of Traditionele Chinese geneeskunde, Shuguang -ziekenhuis aangesloten bij de Shanghai University of Traditional Chinese geneeskunde, Afdeling Traditionele Chinese geneeskunde, Fudan University Acciliated Pediatric Hospital Infectious Department Adjunct -hoofdarts Zhu Yanfeng, Liang Shuo, hoofdarts van Liang Shuo, Afdeling Respiratoire en kritische geneeskunde van Shanghai Lung Department, plaatsvervangend hoofdarts van het Shanghai Mental Health Center, 6 senior experts en plaatsvervangend hoofdartsen van Zhang Wei Wei, plaatsvervangend hoofdarts van Shanghai Cheung Hospital, de plaatsvervangend hoofdarts Shanghai Jiaotong University en 2 jonge “koper” van Dr. Zeng Yanwei, een arts van het Huashan -ziekenhuis aangesloten bij de Fudan University, bracht ook een levendige en gezaghebbende gezondheidswetenschap op het online platform.Tegelijkertijd, Shanghai Rode Kruis, Shanghai Rode Kruis Mental Health Center Golden Golden Indications en plaatsvervangend hoofdarts van Tao Wenqi, het Rode Kruis Hospital van Jing’an District, Shanghai, gericht op het onderwerp noodwetenschap.


Twaalf jaar welwillendheid, liefde strooi de wereld.Tegen het einde van het evenement, behalve 3286 mensen verkregen op -Site Services, keken ongeveer 900.000 mensen online lezingen.

Als je het leuk vindt, beloon dan gewoon een “” en “Watch”


Related Post