Kennis Q&A is hier weer!Voedselveiligheid "twee verantwoordelijkheid" kennisconcurrentie

Aan Fengxiaanse inwoners

Voedselveiligheid is gerelateerd aan ieders gezondheid en levenslange veiligheid en is een belangrijk probleem dat niet in ons leven kan worden genegeerd.Om de voedselveiligheid te verbeteren en kennis van voedselveiligheid te beheersen is essentieel voor ieder van ons.

Om iedereen in staat te stellen de kennis van voedselveiligheid beter te begrijpen, hebben we zorgvuldig de “Voedselveiligheidskennis online awards -vragen en antwoorden gepland”.Het evenement zal worden uitgevoerd rond de basisconcepten van voedselveiligheid, vaardigheden op het gebied van voedselopslag, methoden voor voedselopslag en kookpunten van voedsel.

De participatiemethode is heel eenvoudig. Let op het Wechat Public Account van “Food and Sanxian”. Klik op de “Award Q&A” in de menubalk om de evenementpagina in te voeren, of scan de twee -dimensionale code hieronder.

Zolang u de juiste vraag beantwoordt

Er is een kans om de Cash Red Envelope te winnen!

“Twee verantwoordelijkheden van voedselveiligheid”

De twee aansprakelijkheid voor voedselveiligheid verwijst naar de verantwoordelijkheid van voedselveiligheid en de belangrijkste verantwoordelijkheid van de voedselveiligheid. .

1. Lokale managementverantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid van het landmanagement vereist dat het contractkader een systeem van verantwoordelijkheid en taakverplichting opstelt, dat wil zeggen “twee accounts en drie lijsten met verplichtingen”.De twee accounts omvatten de boekhouding van de hoofdrekening en het kaderrekening van het contract; de drie lijsten bevatten een lijst met verantwoordelijkheden, taaklijsten en inspectielijsten;

Aansprakelijkheidslijst

Het samentrekkende kader is vereist om een ​​geluidslijstensysteem op te zetten dat overeenkomt met het gelaagde hiërarchische niveau in overeenstemming met het hoofdlichaam van het hiërarchische contract.

Missielijst

Stel en verbetert het takenlijstsysteem van “het verbeteren van het veiligheidsbeheersysteem, goed werk van genormaliseerde preventie en controle, het versterken van de noodhulp, het versterken van publiciteit en training”.

Inspectielijst

Stel een geluidsinspectielijstsysteem op en richt een supervisieteam dienovereenkomstig op.

Verzekeringstoezichtvereisten:

BAO -verzekeringswerkvereisten: vorm een ​​gesloten werklus

Ongeacht het inspectie -toezicht of werkinspectie, moet een gesloten lus worden gevormd om de oplossing van het probleem te waarborgen.Door toezicht, toezicht en inspectie wordt de belangrijkste verantwoordelijkheid van het bedrijf gepromoot.

2. Verantwoordelijkheid voor het hoofdlichaam van de onderneming

Ondernemingen moeten de hoofdverantwoordelijkheid implementeren. In aanmerking komende ondernemingen zijn uitgerust met directeur van voedselveiligheid en voedselveiligheidsfunctionarissen, een lijst met risicobeheer en controle van voedselveiligheid formuleren en de “dagelijkse controle, wekelijkse inspectie en maandelijkse verzendingssysteem implementeren.

Kennis van voedselveiligheid Online Award Q&A Q&A

Activiteitsregels

Activiteitstijd:

Van 25 tot 29 april (6: 00 ~ 24: 00 per dag)

Activiteitsprijzen:

In de vorm van WeChat -rode enveloppen wordt een rode envelop willekeurig verdeeld.

Activiteitsregels:

◆ Dit evenement wordt uitgevoerd voor inwoners van het Fengxian District;

◆ In totaal moeten 10 vragen worden beantwoord, en degenen die 8 vragen hebben beantwoord, krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan de loterij;

◆ Elke persoon kan elke dag deelnemen aan het beantwoorden van vragen. Er zijn 2 kansen om elke dag vragen te beantwoorden, slechts 1 kans om te winnen;

◆ De vragensteller moet dezelfde persoon zijn als de leider;

◆ Vanwege het probleem van de mobiele telefooninstellingen van de deelnemers stuurt de rode envelop falen en verzenden deze niet meer.

Related Post