Op dit moment hebben functioneel voedsel dat wordt vertegenwoordigd door voortvluchtigen een nieuwe mode "fudge suiker" gezondheidszorg opgezet.


Oorspronkelijke titel: op dit moment hebben functionele voedingsmiddelen vertegenwoordigd door fugitieve doseringsvorming een nieuwe mode “fudge” gezondheidszorg.

Calciumtekort, haarverlies, slapeloosheid, constipatie … Deze pijnlijke gezondheidsproblemen kunnen nu lijken te worden opgelost door “één suiker”.Op dit moment worden functionele voedingsmiddelen die worden vertegenwoordigd door Fudge -dosering een nieuwe mode -mode voor veel jonge mensen.

Op het e -commerceplatform zocht de verslaggever naar “functionele fudge” en sprong vervolgens uit verschillende producten met verschillende werkzaamheid, zoals luteïne olden suiker, probiotische fudge, collageenfudge, nicotinamide bleken softsuiker, enz. Suiker wordt ook gemaakt in verschillende schattige vormen zoals beren en sterren, en het ziet er behoorlijk eetlust uit.

Dus, is functionele fudge nieuwe consumptie of IQ -belasting?Hoe moeten consumenten kiezen?

Een aanzienlijk deel van “gezondheidssnacks” bevindt zich in het grijze gebied van toezicht

Op dit moment, met de verbetering van het gezonde voedselbewustzijn van consumenten, is de functie van de snackrichting een globaliseringstrend geworden.Volgens gegevens van de marktonderzoek zal de wereldwijde functionele voedingsmarktomvang in 2025 naar verwachting 275,77 miljard dollar bereiken, en het gemiddelde jaarlijkse groeipercentage van de samengestelde jaarlijkse groei tijdens de voorspellingsperiode zal 7,9%bereiken.

Onder jongeren zijn er elke dag veel functionele fudge zoals het eten van snacks.

“Fundan is een gemeenschappelijke snack. Voeg er voedingsstoffen aan toe. Upgrade en vervangende succesvolle snacks kunnen meer in lijn zijn met de huidige consumptiescenario’s en consumentenbehoeften.” dat het huidige levenspace van jonge mensen snel is.In vergelijking met traditionele gezondheidsingrediënten die moeten worden gestoomd, gekookt, gestoofd en gekookt om te eten, of gezond voedsel dat capsules en poeder moeilijk te slikken maken, geven jongeren de voorkeur aan “functionele snacks” die er goed uitzien en heerlijk eten.

Hoe kiezen consumenten echter, in het licht van het steeds rijker wordende functionele voedsel?Volgens de arts, als het product zelf een “blauw hoed” label heeft (dat wil zeggen het speciale symbool van gezondheidsvoedsel in mijn land), zijn de veiligheid, effectiviteit en kwaliteitscontroleerbaarheid relatief gegarandeerd en is het gekwalificeerd als een voedingssupplement.”Mijn land is erg strikt in het toezicht van gezondheidsvoedsel. Op dit moment zijn er niet veel ‘gezondheidssnacks’ met ‘blauwe hoeden’. Gezondheidsvoedsels” zei Wuying dat omdat er alleen gewoon voedsel en gezondheidsvoedsels zijn in huishoudelijke wetten en -regelgeving, functioneel Voedingsmiddelen zijn nog steeds in het grijze toezichtgebied en consumenten moeten duidelijk onderscheiden bij het kopen.

Het lijkt erop dat “suiker” niet -“suiker” is, en het is gestandaardiseerd om te eten

Na de populariteit van functionele suiker, is het ook geboorte van een ander probleem -misschien omdat de smaak te goed is, veel consumenten eten het echt als “suiker”.Sommige netizens zeiden botweg: “Ik at een roedel zonder het te weten, maar ik ontdekte dat het luteïne was.”

Li Yingjie, een voedingsdeskundige in het Tongji -ziekenhuis verbonden aan de Tongji University, vertelde verslaggevers dat patiënten vaak werden ontvangen van patiënten met verschillende gezondheidsproducten, maar de kans op functionele suiker was zeer laag in de polikliniek. snacks en eet te weinig. “

De feitelijke situatie is dat dit soort functioneel voedsel dat tot snacks wordt gemaakt, vóór consumptie moet worden bekeken.”Als consumenten niet rekening houden met de dosis voedingsstoffen die blindelings worden toegevoegd en eten, is er een bepaald veiligheidsrisico. Neem vitamine C als voorbeeld. Het is effectief om minder te eten en meer giftige bijwerkingen te eten. Hoe te eten” Li Yingjie.

Bovendien zijn niet alle voedingsstoffen geschikt voor voortvluchtigen.Neem probiotica de voorkeur aan door veel mensen als een voorbeeld. Op dit moment zijn er poeder, vloeistof, capsules en vluchtige doseringstypes op de markt.”Als probiotica vloeibaar zijn, moeten ze worden opgeslagen in een gekoelde omgeving om het minimale verlies van levende bacteriën te garanderen.” , maar het bevat het of het aantal bacteriën kan voldoen aan de behoeften van het menselijk lichaam is twijfelachtig.Daarom is het ook belangrijk om de juiste doseringsvorm voor verschillende voedingsstoffen te kiezen.

Veel consumenten hebben de neiging om “in het buitenland te kopen”.Artsen herinneren eraan dat de noteringsnormen voor gezondheidsvoedsel in verschillende landen verschillend zijn, en die geschikt zijn voor buitenlanders zijn mogelijk niet geschikt voor Chinese mensen.Het is belangrijker om erop te wijzen dat gezondheidsproducten alleen als voedingssupplement kunnen worden gebruikt en dat ze geen medicijnen moeten vervangen.

Vermijd het volgen van de trend, u moet een arts vragen om te controleren voordat u deze neemt

Naast Fudge omvatten voedingsmiddelen die momenteel worden gekregen voor gezondheidszorg, jelly en maaltijden.Sommige artsen hebben gemerkt dat veel consumenten functioneel voedsel kopen, zijn angst voor gezondheid, gewicht en beeld, maar ze missen voldoende voedingskennis en zijn gemakkelijker om de trend te volgen.

Geconfronteerd met een functioneel voedsel dat een “receptteken” mist, moeten consumenten duidelijker zijn, moeten ze voedingsstoffen aanvullen?Welke voedingsstoffen moeten worden aangevuld?In hoeverre moet ik goed maken?”Hoewel gezondheidszorgproducten geen medicijnen zijn, kunnen ze niet naar believen worden gegeten. De inhoud van voedingsstoffen kan niet effectief zijn en het is niet goed voor de gezondheid.” .

“Op dit moment zijn er veel echte snacks in de markt, en de ‘nep -snacks’ met verborgen drugseffecten.” , maar gewone consumenten zijn tenslotte tenslotte.Daarom moeten functionele voedingsmiddelen niet alleen worden begeleid voordat ze worden vermeld, maar ook toezicht na vermelding is ook onmisbaar.

Related Post