What is the red of Japanese ‧ 麴 麴 麴, 、 日, rice 糀, and sweet wine.

In de afgelopen jaren hebben Japanse brandwerende rijst, water, water en rijstgerelateerd gebakken voedsel zich helemaal ontwikkeld van het ontwikkelen tot drankjes, gezondheidscosmetica.Tijdens de Japanse Mobac International Bakery Food Exhibition en de Japanese FoodEx International Food Exhibition, waren verschillende exposanten in de locatie gevuld met allerlei producten zoals rijstkrekels, rijstkreketten, Ganjiu, Griekse yoghurt.In het bijzonder worden deze gefermenteerde producten geadverteerd als “het effect van schoonheid en gezondheidszorg, hoge voedingswaarde”, “niet-alcoholvrije suikerrice glyphs, drankjes die op de leeftijd van 0-99 kunnen worden gedronken.”Volgens Japanse media -rapporten, met de continue verspreiding van de nieuwe kroonepidemie, zijn veel Japanners begonnen met gefermenteerd voedsel, dat de verkoop van gefermenteerde voedingsmiddelen op verschillende plaatsen aanzienlijk heeft verhoogd.

Bacteriën is een specifieke verscheidenheid aan schimmels, dus 麴 is om voedsel te veroorzaken om schimmels te infecteren, en natuurlijk moeten deze schimmels bewijzen dat veiligheid geen toxines produceert.In dit beschimmelde proces scheiden krekels vele enzymen af, en enzymen ontleden voedingsmiddelen, waardoor voedsel op zijn beurt een aantal fermentatiechemische effecten kan uitvoeren.Het is geschikt voor verschillende voedingsmiddelen, en er zijn verschillende sorbee. Daarom zijn er rijstkrekels, bonen, hanoi baiya en zwarte radium.

Bacteriën ontbinden voedsel

Tijdens het groeiproces zijn er veel enzymen, zoals zetmeel decomposische enzymen, pectine -decompositie -enzymen, ribonucleïnezuur decompositie -enzymen, enz., Die de grote moleculen in de ingrediënten in kleine moleculen in kleine moleculen kunnen ontbinden, zoals zetmeel om glucose en eiwit te ontbinden en eiwit te ontbinden en eiwit te ontbinden en te eiwit en eiwit naar af. Ontbreek ze in ontledingen om ze in ontledingen te ontleden om ze te ontbinden om te ontbinden tot amine -gebaseerd, dit kunnen de ingrediënten zijn die niet bestaan ​​of een laag gehalte in voedsel hebben, dus het zal de smaak van het voedsel veranderen, en omdat het ontledingsproces maakt de textuur van het voedsel zachter.

Zoals eerder vermeld, zullen in het groeiproces veel enzymen worden uitgescheiden, en veel kleine moleculen worden ontleed door het voedsel zelf, dus het zal de smaak van voedsel veranderen.Een ander gemak, veel fermentatiemetabolieten zullen worden geproduceerd tijdens het fermentatieproces, zoals gecompliceerde ingrediënten zoals organische zuren en alcoholen, dus het zal veel smaken toevoegen die het voedsel oorspronkelijk niet bestaat.In de bartending van Japan heeft het bijvoorbeeld invloed op zijn beslissende stappen die zijn speciale fruitige en bloemengeur beïnvloeden.

Een andere belangrijke voetkleur van 麴 is de eerste stok die wordt gefermenteerd door voedsel.Bijvoorbeeld, tijdens het maken van wijn, omdat de 麴 bacteriën rijk zijn aan enzymen, ontleedt zetmeel zetmeel in glucose van kleine moleculen, en dan kan de gist worden gebruikt om te gefermenteerd met glucose, omdat de gist niet de mogelijkheid heeft om te ontleden Zetmeel, alleen alleen glucose kan eten, dus als er geen eerste -step -ontleding van molten bacteriën is, is gist onbevredigend.Daarom is de pionier van de pionier in voedselfermentatie de pionier van pionieren. Meer en rijker gefermenteerd voedsel produceren.

Het behoud van voedsel is altijd een belangrijk probleem geweest in de oudheid.Daarom is de fermentatie- en melkzuurfermentatie na de gisting van het Sagnal het geheim om het voedsel bewaard te houden.Alcohol helpt de groei van andere corrupte bacteriën te onderdrukken; aangebracht op gerechten zoals rood vlees, rode kip, rode vis of rode slechte eieren.

In de oudheid kan het gebruik van bonusbacteriën zich richten op het helpen van het behoud van voedsel, of de moltenbacteriën voedsel laten transformeren.Na het moderne onderzoek van voedsel en biotechnologie zullen er echter veel functionele gefermenteerde metabolieten zijn tijdens het metabolisme.Therefore, the benefits of nutritionists have recently admired the benefits of fermented food, and Japan is still very popular with “Kouji Mizu” or rice 麴 麴 因 因 因 因 (Kouji) and tea.

Producten zoals Miyu, zoals 这样 麴 麴, hebben gunstiger voordelen voor het menselijk lichaam.Zoals de naam al aangeeft, is Mi Yan het product dat wordt gefermenteerd door rijst op basis van rijst. In feite is het de eerste stap van het maken van wijn, enz., Maar het wordt niet gefermenteerd door gisten in de achterste sectie, is heel dicht bij de Japanse Ganjiu en zout.Vanwege de handige productie is Japan nu ook erg populair.Samenvattend, 麴, rijstkikkervisjes, of afgeleid van ravioli, zout, glyphs, enz. Hebben de volgende functionaliteit, dus in moderne gezondheid en voeding wordt er meer aandacht aan besteed.

* Volgens de gezamenlijke studie van het Food Research Center van het Niigata Agricultural Research Institute of Japan en de Eight Sea Brewing, en de onderzoeksresultaten vrijgegeven tijdens de 68e jaarlijkse bijeenkomst van de Japanese Society of Biotechnology in september 2016, bevestigde Michard Ganjiu dat daar dat daar waren 353 soorten voedingsstoffen, waaronder glucose en glucose. di -peptide, enzovoort.

Omdat Mi Yan veel gastro -intestinale enzymen zoals amylase, protease, lipase, etc. zal afscheiden tijdens het fermentatieproces, is het zeer nuttig voor de maag en de darmen en de spijsvertering helpen. zijn behoorlijk populair in Japan.

Tijdens het gistingsproces zal Mi Yan veel fermentatiemetabolieten produceren. Het zal bijvoorbeeld sorbinezuur produceren en sorbinezuur produceert veel voordelen voor de huid.De oligosacchariden die tijdens het gistingsproces worden geproduceerd en sommige sondes zijn goed voedsel voor enterokokkenbacteriën, wat zeer nuttig is voor het helpen van darmperistalsis en het voorkomen van constipatie.Of zoals Ganjiu, wordt Japan ook “een beetje drinken” genoemd vanwege de hoge voedingswaarde.Of het is als rode krekels, die wetenschappelijk zijn bevestigd dat rode krekels effectieve ingrediënten kunnen produceren Monacolin K, die kan helpen cholesterol in het bloed te verminderen.

Hoewel Japan erg populair is, vereist het nog steeds bepaalde professionele kennis. Als u niet voorzichtig bent, kan dit nog steeds het voedselveiligheidsprobleem van beschimmelde toxine veroorzaken of besmetend met bacteriën.Daarom moet u, voordat u het zelf doet, ervoor zorgen dat de verwerving van de bacteriën correct is en of het productieproces hygiënisch is om schimmelvervuiling te voorkomen. Geproduceerd door gekwalificeerde voedselfabrieken.

Voeg rijstliedjes toe aan rijstnoedels voor vooraf gefermenteerd, die kunnen worden gemaakt tot 100%rijstnoedelsbrood met een hoger poesje.De hoogwaardige rijstnoedels zijn geselecteerd en het zetmeelgehalte van de rechte keten is ongeveer 20%tot 25%.

Momenteel is de methode voor het produceren van 100%rijstnoedelsbrood voornamelijk om verdikte polysachariden zoals GUER -gom en hydroxypropylmethylcellulose toe te voegen in plaats van gluten.Vanwege de trend van het bewustzijn van de gezondheid van consumenten, voor gebakken voedsel zonder additieven, zijn hun kosten erg hoog en moeten ze worden overwonnen in smaak en textuur.Daarom is het gebruik van rijstfermenties en smaak verbeterd en is er geen technisch probleem van additieven.

Related Post