Geconfronteerd met de schommelingen op de aandelenmarkt, toont het unieke voedsel het leiderschap van de uitstekende industrie en de innovatie

Volgens AI Media Consultation Data zal de omvang van de casual halogeenvoedselmarkt van China in 2023 400 miljard yuan bereiken, waarvan de grootte van de halogeensnackmarkt 200 miljard yuan zal bereiken.Als leider en representatief van de casual halogeenvoedselindustrie van China, heeft het een belangrijk aandeel in deze enorme markt bezet.Volgens gegevens die door het bedrijf zijn vrijgegeven, bedroeg het bedrijfsinkomen van een echt smaakvoedsel in 2023 7,2 miljard yuan-7,3 miljard yuan, een stijging van 8,71%-10,22%op jaarbasis.Zelfs in het licht van de huidige neergang op de aandelenmarkt, blijft het unieke voedsel de status van de toonaangevende speler van de halogeenindustrie handhaven met de meest stabiele ontwikkeling en het continu creëren van de verkoop van Xintiandi.
Maak al tientallen jaren kenmerkende producten Gearomatiseerd voedselMeer voor neerslag
Joewei Food Co., Ltd. (hierna aangeduid als “Juwei”) heeft zijn hoofdkantoor in Changsha, Hunan. bedrijf.Opgericht in 2005 werd het opgericht door de heer Dai Wenjun.De heer Dai Wenjun is een ondernemer met rijke cateringervaring.Na vele experimenten en verbeteringen werd eindelijk de Abite Duck Neck geboren.Toen het eenmaal was gelanceerd, werd het geliefd en gewild door consumenten en werd het een kenmerkend product van Jiwei.
Van de selectie tot het proces van de formule tot de smaak Gearomatiseerd voedselklaar!
Sympathische selectie:Duck Neck gebruikt van hoge hek van hoge eendenhals om overtollige olie en onzuiverheden te verwijderen om schoon en hygiënisch vlees te garanderen.
Unieke ambachten:De plase eendenhals gebruikt eerst het kokenproces en vervolgens pekel, kook eerst de eendenhek tot acht volwassen en leg het vervolgens meer dan 24 uur in de pekel om het het aroma en de smaak van kruiden en kruiden volledig te laten absorberen.
Formule geheim:De pekelformule van Juwei Duck Neck is een geheim recept voor jarenlange onderzoek en verbetering, die meer dan 20 natuurlijke kruiden en Chinese medicinale materialen bevat, zoals steranijs, kaneel, grasvruchten, kaneel, Angelica, Wolfberry, enz. Verhoog het duckhals vleesvlees. Geur en smaak, het heeft ook de effecten van het voeden van bloed en bloedcirculatie, het versterken van de milt, smakelijkheid en het verwijderen van vocht en ontstekingsremmende.
Rijke smaak:De geur eendenhals heeft een verscheidenheid aan smaken om uit te kiezen, zoals enigszins pittig, medium pittig, zwaar, kruidig, sappig, enz., Om te voldoen aan de smaakbehoeften van verschillende mensen.Het vlees van de eendenhals is fris en sappig.
Troefprijs is een voordelige merkgarantieGearomatiseerd voedselWoorden van winnen
Handig:Duck Neck hoeft niet te worden verwarmd.
Voeding en gezondheid:Het absorberen van eendenhals is rijk aan eiwitten van hoge kwaliteit, collageen, calcium, ijzer en andere voedingsstoffen, wat helpt de fysieke fitheid, schoonheid en schoonheid te verbeteren en ziekten zoals osteoporose te voorkomen.
Betaalbaar:De prijs van Daiweiya -nek is betaalbaarder dan ander halogeenvoedsel.
Merk geloofwaardigheid:Joewei Food is een beursgenoteerd bedrijf met een goed merkimago en reputatie.Juwei Food heeft ook internationale gezaghebbende certificeringen aangenomen, zoals ISO9001 Quality Management System -certificering, ISO22000 certificering voor voedselveiligheidsmanagementsysteem en HACCP -certificering voor voedselveiligheidscontrolesystemen, waardoor de kwaliteit en veiligheid van het product wordt gewaarborgd.
Multi -channel aankoop Gearomatiseerd voedselBreng een diverse keuze die geschikt is voor consumenten
Offline winkel:Jeonbuy -eten heeft meer dan 16.000 winkels in het hele land.
Online winkelcentrum:Er zijn ook uw eigen officiële website en online winkelcentrum.
WeChat Mini -programma:Juwei Food heeft ook het WeChat Mini -programma “absoluut goed” gelanceerd. , u kunt genieten van de bezorgservice van de levering van de levering.
Tegenwoordig heeft Juwei Duck Neck meer dan 16.000 winkels in het hele land, die de eerste tot vijfde -tier steden bestrijken, en gaat het zelfs naar het buitenland en is hij Hong Kong, Macau en andere regio’s binnengekomen.Sinds de oprichting ervan heeft het, naast het altijd gericht op een diepe teelt van eendenhalsbedrijven, ook continu geïnnoveerd en heeft het andere halogeenvoedselsporen uitgebreid om een ​​voedselecosysteem te bouwen.Het bedrijf heeft meer dan 20 productiebasis in het hele land. Tegelijkertijd heeft het een unieke supply chain -logistiek, die Nissan Daily Matching kan bereiken.Het bedrijf heeft ook een verzamelkapitaal opgezet en begon de cateringindustrie in te zetten.Als leider van de Chinese vrijetijdshalogeenvoedingsketenbedrijven creëert Juwei Food op dit moment nog steeds zijn eigen merkkenmerken.
Rapport/feedback

Related Post