Chunhua Qiu Shi houdt gelijke tred met "Food"

Chunhua Qiu Shi houdt gelijke tred met “Food”

—— Rapport van Qiu County, een sterke provincie in het land (1)

Er zijn rijen gekleurde vlaggen op straat met de tekenen van de tekenen van de kroon fruitbloemen. …

Qiu County, dat zich in het zuiden van Hebei bevindt, heeft een oppervlakte van slechts 448 vierkante kilometer, en het is zeer levendig -de derde China (Qiu County) Food Expo in 20124 zal hier worden gehouden.

De Food Expo, het “Huashan Sword” in de voedingsindustrie, kan worden omschreven als een wonder in Qiu County.In slechts een dozijn jaar heeft Qiu County “Long” 204 voedselbedrijven op dit land, waaronder 44 voedingsindustrie -ondernemingen en 126 stroomopwaartse ondersteunende ondernemingen. Vertegenwoordigd door Huapu Sunshine en Zhongxiang, het Qiu Department Food vertegenwoordigd door Kangyuan en OBES heeft de ontwikkeling van de concurrentie een relatief complete industriële keten gevormd, zoals het aanbod van grondstoffen, initiële verwerking, diepe verwerking, productontwikkeling, enterprise incubatie, inspectie en testen, enz., en sprong in één dame in een sterke nationale voedingsindustrie.

Qing Ping begon aan het einde van de micro en de schaduw was bij de Hua Zhi.De voedingsindustrie van Qiu County heeft geen studenten, er zijn nieuwe studenten, nieuwe en nieuwe studenten en stap voor stap.Miracle komt uit strijd, van hard werken!Het is de vrucht van Qiu County met druipend water en zwaluwen, en een rijke vrucht die uit de stengel en spirituele geest wordt gegoten.

Grijp de kans om “Tong” te planten om “Feng” aan te trekken om wortel te schieten in Qiu County

Qiu County is gevestigd in het Port Basin van Heilong. voornamelijk gebaseerd op landbouwontwikkeling.

Om te ontwikkelen, kansen grijpen is de sleutel.In 2014 was Qiu County zich er terdege van bewust dat we de belangrijkste strategische kansen van Beijing -Tianjin -hebei moeten grijpen, gecoördineerde ontwikkeling en de richting van Qiu County de toekomstige ontwikkeling van Qiu County vestigen.Na een verscheidenheid aan bezoeken en onderzoeken, gebaseerd op de praktische kenmerken van de rijke landbouw- en nevenbronnen van Qiu County, werden de kenmerken van de karakteristieke industrieën van voedselverwerking besloten om precieze beleggingsbevordering uit te voeren, alles te doen om door te breken en op te lossen Ontwikkelingsproblemen.

In 2014, na het overwegen van de verschillende kosten en investeringsomgeving, had hij 1,1 miljard uitgegeven aan de productiebasis van Hebei Maintentail Food Co., Ltd. na het overwegen van verschillende kosten en beleggingsomgeving.Uit de procedures voor het vroege stadium, de bouw en het werven van werknemers, coördineerde de hoofden van de districtsoverheidsafdelingen. gemaakt.

Niet alleen werd het gemak gebracht door de “snelheid van Qiu County”, de Entry Enterprise vond ook het gevoel van “Home” in Qiu County: om de onderneming echt te helpen snel in gebruik te nemen, heeft Qiu County een speciale helper voorbereid Team. “Help het Bureau”, de directeur van de “First Leader” is verantwoordelijk voor de procedures; op hetzelfde moment dat de regering buiten de muur rent Een plek om gaspijplijnontwerp en energieservice te doen voor ondernemingen. Wacht, zorg voor ondernemingen met volledige service.

Eén bloem trok alle bloemen aan.De succesvolle landing van Hebei Jixuan Food Co., Ltd. heeft achtereenvolgens een aantal goed bekende voedselbedrijven gebracht, zoals Kangbeel, Huapu Sunshine en Guzhong Foods.Vanaf 2017 heeft Qiu County de omvang van het Beijing Leisure Food Industry Transfer Project uitgevoerd en is het door de China Food Industry Association geïdentificeerd als “2016-2017 National Food Industry Strong County (City, District)”.

Het graven van de “sterke botten” lokale ondernemingen beseffen “vlinderveranderingen”

Hoewel Qiu County continu de voedselverwerkende industrie van de provincie versterken, heeft Qiu County ook moderne landbouwparken gebruikt als koerier om krachtig wetenschaps- en technologische landbouw, groene landbouw, merklandbouw, kwaliteitslandbouw, landbouwlandbouw te ontwikkelen en de lay -out van de agrarische eigenschappen continu te optimaliseren. Significante resultaten maken.Momenteel wordt in totaal 2 provinciale niveaus (waarvan Shengshuiwan wordt beoordeeld als provinciale high -level moderne landbouwparken), 2 gemeentelijke en 5 provinciale landbouwparken, die 60.000 hectare van hoge kwaliteit zoete aardappelen ontwikkelt en een kroonfruit bouwen Basis, zijden zijdebasis, zijden zijdebasis, zijden zijdebasis, zijden katoen en houten bases, faciliteitsbloemen, faciliteiten, fruit en groenten zijn ingebouwd in vers gesneden rozen.

Qiu County richt zich op het cultiveren van karakteristieke industriële merken, en met succes drie openbare merken gecreëerd: “Qiu County Honey Sweet Potato”, “Qiu County Wen Guan Guo” en “Qiu County Lamb”, en opgenomen in het openbare merk van beroemde landbouwproducten in Hebei in Hebei in Hebei Provincie.Meer dan 10 geografische tekenen zoals zoete aardappel, katoen katoen, rundvlees en schapenvlees zijn verklaard handelsmerken te bewijzen, en hebben een aantal speciale industrieën gecultiveerd, zoals nieuwe paardenhoofd perziken, Xiangcheng Solid Food Bacteria, Ancient City Camp Lotus Root, Nanxin, nanxine, nanxine, nanxine, nanxine, nanxine Koopgroenten, Chencun Meat Sheep en andere karakteristieke industrie essentie

Tegelijkertijd besteedt Qiu County aandacht aan het spelen van de leidende rol van toonaangevende ondernemingen, ondersteunen ze landbouwbedrijfsentiteiten zoals coöperaties, familiebedrijven, enz. Om deel te nemen aan de gezamenlijke werking van landbouwindustrie en de bouw van grote schaal, Gestandaardiseerde en gespecialiseerde productiebasis van grondstoffen.Ontwikkel krachtig een geïndustrialiseerd consortium, in -diepte opgraving van agrarische speciale producten met lokale kenmerken en gegarandeerde merken en kwaliteit, en lanceerde de “Qiu County Polish” ecologisch ecologisch agrarisch speciaal product “Gift Pack”.

Win oprecht ’s werelds industriële ondersteunende spiesjes in een keten

Met een taaiheid en boren gebruikten de investeringspromoties van Qiu County doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen en luidden de voortdurende groei van de voedingsindustrie in.In navolging van een groep bekende Beijing -Tianjin -ondernemingen zoals zuster MA, Jiwei Xuan, Du Jian en Fhmont, Qiu County Yishang China Merchants en met succes een aantal bedrijven geïntroduceerd, zoals Dongguan, Fujian en andere plaatsen. Geassocieerd, stroomopwaarts en stroomafwaarts worden achtereenvolgens geregeld in de constructie en het verzameleffect is verder uitgebreid.

Om voedselprojecten van hoge kwaliteit beter uit te voeren, plande en bouwde Qiu County een “één district en multi -park”, inclusief Industrial Park in Beijing Food, Dongguan Food Industry Park en het verzamelgebied van de voedingsindustrie om een ​​tientallen miljarden -niveau te creëren – Voedselindustrie clusters.De voedingsindustrie van Qiu County wordt vermeld als 107 County -Characteristische industriële clusters in de provincie en 10 belangrijke voedselindustrieclusters gecultiveerd door de 10 grote teelt van de provincie Hebei.

Houd vol bij het openen van Xingxian County en promoten zakelijke introducties.Met de toetreding van Weimeng Food, onder aanbeveling van voorzitter Pan Jiejian, in 2021, 19 gerelateerde ondersteunende bedrijven in Dongguan, ondertekenden een contract met Qiu County om voedselverwerking, verpakking, machines en onderzoek en ontwikkeling op meerdere gebieden te dekken. bleef verlengen.

De voedingsindustrie blijft zich verzamelen en helpt de ontwikkeling van hoge kwaliteit van het graafschap.In 2023 behaalde het cluster van de voedingsindustrie het bedrijfsinkomen van 12,01 miljard yuan, een stijging van 9,17 % jaar -op jaar, waarvan 22 voedselvoorschriften de outputwaarde van 2,432 miljard yuan voltooiden, een toename van 26,05 % jaar -on -jaar .Er zijn 11 nationale hoog -tech ondernemingen in Qiu County Food Industry Cluster en 13 Provinciaal -niveau “gespecialiseerde nieuwe” MKB -bedrijven.In 2023 identificeerde Hebei Kangyuan Halal Food Co., Ltd. met succes geïdentificeerd als een “leider” -terprise in het cluster van de voedingsindustrie om nul doorbraak te bereiken in de “leiders” van de provincie.

Lange tijd is het goed voor goed werk.De 3e China (Qiu County) Food Expo wordt geopend op 25 april in het Qiu County Kunpeng International Convention and Exhibition Center.Het thema van deze Food Expo is gebaseerd op het thema van “Spring Flower Qiu Food · Food”.Het is bedoeld om een ​​Food Expo -platform te bouwen op basis van Handan, Hebei uit te stralen en naar het land te kijken en ernaar te streven professionele tentoonstellingen te bouwen met uitgebreide invloed en aantrekkelijke voedingsindustrie met uitgebreide invloed en aantrekkelijkheid in Noord -China en het land om regionale economische ontwikkeling te bevorderen .Het houden van deze expo zal absoluut van groot belang zijn om de populariteit van “Qiu County Food” en merkinvloed volledig te verbeteren, de voedingsindustrie van Qiu County verder te versterken en de gezonde ontwikkeling van de voedingsindustrie volledig te bevorderen.

Related Post