De opening van de 7e Track and Field Sports Meeting van Zunyi Vocational College en de opening van de 5e faculteit Fitness Games

Op de ochtend van 24 april werden de zevende track- en veldsportvergadering van het Zunyi Vocational College en de 5e faculteits- en personeelsfitnesssportvergadering groots geopend.Deze sessie duurt drie dagen.
Om negen uur begon de sportbijeenkomst.De algemene tak van de Communistische Partij van China, de algemene tak van de politieke partij, het referendumplein en de moderne landbouwformele array, inclusief de heroïsche formatie, kwamen op zijn beurt op de locatie.Op de locatie van het evenement waren hun slogans luid en tempo, elk met nieuwe ideeën en tentoonstellingen.
Openingsceremonietite
De nationale vlag en het schoolembleem zijn plechtig en plechtig, waardoor de afdelingen en afdelingen op zijn beurt naar het podium worden gebracht.Vervolgens begon de literaire optreden. De drone Rainbow Smoke Ribbon en National Defense Pre -Lecture Performance, Song and Dance, Recitation en andere programma’s waren ook geweldig.
Na de toelating was Ge Ningyi, een lid van de partijcommissie en plaatsvervangend decaan van het college, de openingsceremonie van de wedstrijden.Gao Xiang, plaatsvervangend secretaris van het partijcomité van het college, wees in zijn toespraak op dat sport een belangrijk middel is om de wil, kwaliteit en fysieke fitheid van mensen te cultiveren en een belangrijk onderdeel van schoolkwaliteitseducatie.De sportvergadering is een groot podium dat elke leraar en student de kans geeft om hun talenten en vaardigheden hier te tonen. , eenheid en samenwerking van leraren en studenten, test van uitgebreide kwaliteit zoals psychologische tolerantie.
Gao Xiang, plaatsvervangend secretaris van het partijcomité van het college, hield een toespraak
Gao Xiang zei dat de schoonheid van lichaamsbeweging alleen kan worden ervaren door deelname en doorzettingsvermogen. De geest van de stroomopwaartse manier; in de coöperatieve samenwerking, interpreteer het belang van wederzijdse hulp en win -win;
Yan Yongqiang, secretaris van de College Party Committee en Dean, kondigde de opening van de wedstrijden aan
Tijdens de openingsceremonie zwoeren de vertegenwoordigers van de atleet en scheidsrechter vertegenwoordigers ter plaatse.Tijdens de wedstrijdscène worstelden de atleten, richtten aan het einde en toonden de snelheid van de snelheid tussen seconden.De faculteit nam ook deel aan de concurrentie, zweten op het veld, met een andere stijl.
Wedstrijd
Vóór de openingsceremonie hield het Zunyi Vocational College ook het derde campus gezond hardloopevenement met het thema “Return to the Long Mars en Endem the New Era”.Leraren en studenten gaan verder langs de geplande route, beleef de geest van de lange mars opnieuw en voelen de revolutionaire gevoelens van de voorouders die verder gaan, niet bang voor moeilijkheden, eenheid en samenwerking.
Guizhou Daily Tianyan Journalist Pan Xiaofei Pan Xiaofei
Bewerk hij Dengcheng
Wang Yu van de tweede proef
Drie proeven yue zhen 
Rapport/feedback

Related Post