Kun je sporten en vrienden maken?De baby is goed, deze plek is geweldig!

Neem de roltrap naar de drie verdiepingen van Bohui Square, een “geheime basis” met een breed gebied en frisse lucht in de ogen.Dit is de luchttuin in Bohui Plaza, en het is ook de plaats van het “Xiaoxi Mongolian Movement Center”.Om 15.00 uur namen ouders de kinderen en hun “sportgereedschap” mee om de auto in evenwicht te brengen naar het sportcentrum.

“Kom op, kinderen! Er is nog steeds een cirkel!” Te proberen te proberen, zijn ook een aantal introverte ouders die hun mobiele telefoons opzij zetten, altijd voorbereiden om de scènes van de kinderen te schieten tijdens het spelen op de locatie.

“Eigenlijk zit je hier lang en het is gemakkelijk om weinig kinderen in de klas te zien.” Dit kleine meisje kwam hier ongeveer drie lessen. “Het kleine meisje dat een roze top draagt, leek een beetje beschaamd. Ze zag de mensen van dezelfde leeftijd een balansauto rondrijden en de oefening vaardig, ze zag er nog laf uit.

Op dit moment noemde hij Lisha, de manager van het Xiaoxi Mongolian Movement Center, het kleine meisje zachtaardig met de gele schuimstick, en geleid langzaam vooraan. Schreeuwen “tanken” met een zachte wasachtige en luide stem en bleef haar applaudisseren.Het kleine meisje rijdt eindelijk langzaam en stevig in het geluid van aanmoediging.

Dit soort dingen gebeurde bijna elke dag in het Xiaosi Meng Mongolian Movement Center. Stel de basis van de sporten en ontwikkel een goed goed. gewoonten, cultiveren hun zelfvertrouwen, moed en teamwerk.

Toen de verslaggever zich voorbereidde om afscheid te nemen, ontdekte hij dat er een instrument aan de deur was, dat onverenigbaar leek te zijn op de locatie vol mobiele apparatuur.Volgens Xu Fei stelt dit systeem in staat om verschillende niveaus te voltooien in de vorm van doorbraken. Door de sportgegevens van de kinderen vast te leggen, worden de fysieke gegevens van het kind verzameld.

“De test van lengte en lichaamstoestand is een kwestie van zorg voor ouders van elk kind 2-10. Om ouders en kinderen in staat te stellen hun fysieke fitheid duidelijker te begrijpen, hebben we opzettelijk het ‘intelligente fysieke meetsysteem’ geïntroduceerd.” Fei zei: “Dit systeem is ook handig voor ons om de verschillende fysieke fitheid van elk kind te begrijpen. De laatste keer dat we een ouder -kind sportbijeenkomst hielden, vroeg ik elk kind om het te testen.”

“Op dat moment, omdat mijn zoon het leuk vond, dacht ik erover om een ​​evenwichtige autowinkel te maken en hem meer te laten spelen.” Kinderen om te leren sporten en verliefd te worden op sport.

“Oorspronkelijk wilde ik enkele cursussen uitbreiden voor training in de bovenste ledematen, maar de locatie van de locatie was niet genoeg, dus het werd tijdelijk gestopt.” , je zult het gevoel hebben dat de locatie daar niet groot is, maar het verkeer hier is handiger.

Related Post