Yanling County hield de schooldirecteur om het collectieve interview van de belangrijkste verantwoordelijkheid van voedselveiligheid te implementeren

Red Net Moment News 18 april nieuws(Correspondent Long Fangming) Om de hoofdverantwoordelijkheid van de voedselveiligheid van de school verder te compacteren, hield Yanling County op 17 april een collectief interview met de opdrachtgevers van alle scholen in de provincie en de directeur van de kleuterschool om de belangrijkste verantwoordelijkheid van te implementeren van de belangrijkste verantwoordelijkheid van voedselveiligheid.
Collectief interview.
De vergadering benadrukte dat in 2024 de vijf nationale ministeries en commissies gezamenlijk de uniforme inzet van de schoolveiligheidsinspectie en rectificatieactiviteiten in het hele land hebben ingezet. Bescherm effectief de dieetveiligheid van leraren en studenten op school.In de afgelopen jaren heeft Yanling County het leiderschap versterkt, verantwoordelijkheden, nauwe samenwerking en het regeren van het gemeenschappelijke management.Het moet echter ook nuchter worden gezien dat er nog steeds veel problemen en verborgen gevaren zijn in het huidige schoolveiligheidswerk, die veel aandacht vereisen. “,” Divisie van arbeid en afdelingsverbinding “. Op basis van een toegewijde carrière, een hoge mate van verantwoordelijkheid en een liefde voor leraren en studenten, zullen we er alles aan doen om speciale acties uit te voeren voor campusvoedingsveiligheidsinspecties en rectificatie aan Zorg voor de veiligheid van de mensen en campusvoedsel van het graafschap.
De vergadering heeft gevraagd dat de voedselveiligheid van de campus is gekoppeld aan duizenden huishoudens. Zorg ervoor dat studenten “op het puntje van de tong zijn”. Veiligheidsongeval preventie en controle, en publiciteit en opleiding. De verborgen gevaren kunnen worden geëlimineerd; De oorzaak van de oorzaak van de oorzaak “en” straf en verdediging, en de combinatie van het blokkeren van “verhoogt de wetshandhaving van voedselproductie en -activiteiten, zorgt ervoor en levensveiligheid van leraren en studenten in de provincie.
Rapport/feedback

Related Post