Mis het niet, deze sporten helpen je gezond en gelukkig!Kom en begrijp het!

Oorspronkelijke titel: mis het niet, deze sporten helpen je gezond en gelukkig!Kom en begrijp het!

Beste, laten we de schoonheid van het leven samen prijzen!Oefening, de verleidelijke plaats is veel meer dan het sterke lichaam, maar ook om ons doorzettingsvermogen vorm te geven.Of het nu gaat om het lange -afdelingenspoor en veld, zwemmen of het vurige basketbal van vandaag, voetbal en zelfs de ascendant klimmen, surfen, enz., De steeds veranderende sportvormen zijn verblindend als sterren, duizelig en tegelijkertijd, Het heeft diep de aandacht getrokken van talloze enthousiastelingen.

1. Track- en veldbeweging

1. Running: hardlopen, een van de meest elementaire baan- en veldbewegingen, die projectinhoud bedekt zoals sprinting, lange -afstandsrunning en estafettraces.Door te rennen, kan het niet alleen de cardiopulmonale functie verbeteren, het uithoudingsvermogen verbeteren, maar ook helpen bij het mooie en het behouden van lichamelijke gezondheid.

2. Springen: springende items zijn onder meer verspringen, hoogspringen en actiesprong, die voornamelijk de kracht, explosiviteit en coördinatie van onderste ledematen uitoefenen.

3. Gooien: gooiende activiteiten omvatten shot, standaardgereedschap, ijzeren taarten en andere items om de kracht van het hele lichaam, coördinatie en explosieve kracht van atleten uit te oefenen.

2. Gymnastiek

1. Fitnessoefeningen: “Oefening en fitness, gelukkig en oneindig” concept gepresenteerd met flexibele fitnessoefeningen. en cardiopulmonale functie.

2. Yoga: yoga die zich richt op fysieke en mentale balans.

Ten derde, balsporten

1. Tafeltennis: tafeltennis, de beste in binnensporten, twee tot vier spelers schoten op tafel en competitie.Deze oefening kan het vermogen, de snelheid en de gevoeligheid van oogziekten verbeteren en zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden om deel te nemen.

2. Basketbal: basketbalwedstrijden voor vijf personen zijn gericht op het winnen van het spel door precieze dribbel, projectie en passeren, waardoor de kwaliteit van sporten wordt verbeterd en het team samenwerking en tactisch bewustzijn verbetert.

3. Voetbal: een voetbal met een prevalentie van de wereld, elf mensen als eenheid, scorende de doelen tijdens het spelen.Dit kan niet alleen de cardiopulmonale functie uitoefenen, maar ook de coördinatie en het responsvermogen verbeteren, maar ook teamwerk en koppige sportgeest cultiveren.

Ten vierde, watersporten

1. Zwemmen: zwemmen, systemische oefening, is ook zeer nuttig voor vrienden met adrenaline jeugd!Deze oefening kan niet alleen de cardiopulmonale functie volledig uitoefenen en spierkracht verbeteren, maar u ook helpen bij het vormen van vorm, stress kunnen verlichten en de slaapkwaliteit kunnen verbeteren.

2. Roeien: botenroeiactiviteiten, pleiten voor teamwerk, meer kracht en vaardigheden worden perfect weergegeven.In deze sport zul je volledig door de spieren worden bewogen, de cardiopulmonale functie verbeteren en stilzwijgende samenwerking tussen teams cultiveren.

5. Andere sporten

Vergeleken met de bovengenoemde prachtige sporten, schermen, boksen, worstelen, vechtsporten, klimmen, surfen op andere sporten en andere sporten zijn ook interessant en attent!De schermen -oefening benadrukt wendbaar antwoord en nauwkeurige technieken; worstelen is een wedstrijd van kracht en wijsheid; Zal naar je instappen komen.

Related Post