"San" -ster, Zhu Hai’s Leisure Sports Town Lake kookt!

Royal Wind die op macht vertrouwde, was Yang Fan destijds.Op 20 april stond Zhuhai Leisure Sports Town en zeilen in Sucheng District, Suqian City in een prachtige ontmoeting.

Deze competitie trok meer dan 120 kleine zeilers uit Nanjing, Nantong, Suzhou, Yangzhou, Lianyungang en andere regio’s aan om deel te nemen, waardoor vitaliteit en enthousiasme werden toegevoegd aan de meren van Zhuhai Leisure Town.

Om 14.00 uur op 20 april blazen het meer “Dongfeng”.Op het sprankelende meer waren de jonge matrozen bekwaam in de zeilboot, constant hun zeilen aanpassen en naar de laatste blauwe luchtvaartmaatschappij rijden.Een zeilboot krabde een mooie boog op het oppervlak. Van de kust was de “zeil” -ster niet spectaculair.Qunfan -competitie, het achtervolgen van de wind en golven, zo’n speciale scène heeft veel burgers en fotografie -enthousiastelingen aangetrokken om naar Zhuhai Leisure Town te gaan om foto’s en ponskaarten te maken.

Mevrouw Zhang, een burger die naar de race aan de kust keek, zei dat mijn kinderen ongeveer even oud waren als deze kleine zeilers en zagen hen worstelen op het meer, en niet te vergeten hoe jaloers het is.

Zonder motoren voelen geen propellers, met de wil, vaardigheden en zeilen van mensen, de vrijheid van de wind en golven -dit is de meest ontroerende charme van de zeilbeweging.Het doel van deze competitie is om de promotie van zeilbeweging te bevorderen, de ontwikkeling van de jeugd zeilprojecten in de provincie Jiangsu te bevorderen, interactieve uitwisselingen tussen regio’s te versterken en meer jonge mensen de zeilbeweging te laten begrijpen, liefdessporten te begrijpen en lid te worden van de zeilen en zich aan te sluiten beweging.

Related Post