2024 China (Guangdong) College Student Fashion Week geopend in SUI

Tekst/Yangcheng Avondnieuws All -Media Reporter Lu Jiazhen Intern Hou Verklaring
Figuur/Yangcheng Avondnieuws All -Media Reporter Song Jinyu stagiair Zhou Baiqi
In het afstudeerseizoen van 2024 toont een groep “rookies” in de mode -industrie de prachtige kleur van de jeugd op een andere manier.Op 19 mei 2024 China (Guangdong) College Student Week geopend in het district Haizhu, Guangzhou.Het thema van de studentenmodeweek van dit jaar is gebaseerd op het thema van “Realising the Flying Bridge of Dreams” en condenseert de nieuwe generatie ontwerpkracht van 28 Guangdong kleding majors. Thema Docking en Exchange -vergaderingen, waaronder 33 reeks activiteiten, die nieuwe voordelen helpen in de mode -industrie.
Als een grote show van de Fashion Week van studenten elk jaar, verschijnt de “Guangzhou International Textile City Cup” 2024 Aangewezen Fabric Group Creative Design Contest op schema.Acht merkhandelaren in de Guangzhou International Textile City bieden hoogwaardige stofproducten, die professionele meningen bieden en vooruitziende inzichten in marktwaarde en creatieve prestaties.
Na felle concurrentie won het werkteam van het Guangzhou Urban Technology Institute of Suicheng Team, “Green Silin Shadow”, de meest marktwaardeprijs; De beste stof gebruikt de prijs; Het creatieteam van het Guangzhou Baiyun Industrial and Commercial Technician College van het Xilian Industry Team won de meest modieuze trendprijs.
Het is wel verstaan ​​dat de Chinese (Guangdong) universiteitsstudentenmodeweek, die in 2006 begon, de eerste is in China, de grootste schaal, de hoogste specificaties en gespecialiseerd in grootschalige mode -activiteiten voor publieke welzijn voor hogescholen en universiteiten in de provincie Guangdong .Sinds de oprichting is het tot nu toe opgericht, en College Student Fashion Week transporteert elk jaar meer dan 20.000 jonge ontwerptalenten naar de textiel- en kledingindustrie, wat de voortdurende uitbreiding van modeontwerp, mode -educatie, modeproductie en modeconsumptie bevordert.
De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de wedstrijd zei dat als een brug en een verband tussen de integratie van productie en onderwijs, China (Guangdong) College Student Week hard is blijven werken om een ​​deugdzame cirkel van onderwijs, creativiteit en markten te openen. Resource drainage in de groep jonge ontwerpers is een krachtige ondersteuning geworden om hen te helpen hun dromen te achtervolgen.
Rapport/feedback

Related Post