2024 China (Guangdong) College Student Fashion Week geopend

China News Network, Guangzhou, 20 mei (verslaggever Xu Qingqing) 2024 China (Guangdong) College Student Fashion Week werd gehouden op de avond van de 19e van de Guangzhou International Textile City, Haizhu District.De nieuwe generatie ontwerpkracht van de Guangdong Clothing Professional Colleges zal worden gehouden in 33 wedstrijden, waaronder het 12 -dag schema, en zal worden gehouden via het 12 -dagschema, dat wordt gehouden via 33 wedstrijden, waaronder de prestaties van hogescholen en universiteiten .
Op de avond van 19 mei 2024 werd China (Guangdong) University Student Fashion Week gehouden in Guangzhou International Textile City.Foto van Guangzhou International Light Textile City
Volgens rapporten begon China (Guangdong) University Student Fashion Week in 2006. Het is een grootschalige mode -activiteiten in het algemeen welzijn gebouwd voor studenten van het college -kledingontwerp in de provincie Guangdong.Studentenmodeweek van de universiteit heeft een magnetische absorptie en transporteert elk jaar meer dan 20.000 jonge ontwerptalenten voor de textiel- en kledingindustrie, ter bevordering van de continue uitbreiding en uitbreiding van modeontwerp, mode -educatie, modeproductie en modeconsumptie.
Die nacht, als een grote show van studentenmodeweek van de universiteit, verscheen de “Guangzhou International Textile City Cup” 2024 Aangewezen Fabric Group Creative Design Contest tijdens de openingsceremonie.
De openingsceremonie.Foto van Guangzhou International Light Textile City
Na felle concurrentie won het werkteam van Guangzhou Urban Technology Institute of Technology, het Creation Team van het Guangzhou City Institute of Technology, de Most Market Value Award; Beste Fabric Application Award; het Creation Team van het Creation Team van het Guangdong Baiyun College “Stijl · Order” Won de Best Stage Effect Award; prijs.
De openingsceremonie.Foto van Guangzhou International Light Textile City
Het is gemeld dat het district Haizhu heeft geprofiteerd van de sterke industriële basis van het Cuhk Textile Business District. Industrie en digitale transformatie. De toonaangevende markt (Park) heeft een groot aantal uitstekende modebedrijven en modeontwerpers verzameld, waardoor de Cuhk -textielbedrijfskring de transformatie naar het internationale modecentrum versnelt.(over)
Rapport/feedback

Related Post