10.000 yuan bonus!Qianjiang Century City 88 hectare commercieel complexe plot wacht op u om een ​​naam te geven

Op 18 april werd Qianjiang Century Qiantang Bay’s Future Headquarters Base Base Launch Zone Core Plot (XSCQ10G-B2/B1-1112) met succes vermeld voor overdracht.De locatie werd ontvangen door de dochteronderneming van Qianjiang Century State Activa Company en de transactieprijs was 113,573 miljoen yuan.
Litu East Unit XSCQ10G-B2/B1-1112 Plot ligt ten noorden van de luchthaven Highway, ten westen van Tongcheng, oost naar Shengxing Road, zuid naar Xinzhong Road, ten westen van het plannen van drie wegen, noord naar Yangfan Road. 58694 Een vierkante meter, ongeveer 88 hectare, plande een totale bouwoppervlak van ongeveer 368.000 vierkante meter.In de toekomst zal het land zich richten op de drie belangrijkste waardecoördinaten van de mensheid, ecologie en digitalisering en een grootschalig commercieel complexe integratie van kantoor, commercieel, hotel en gemeenschapsondersteuning bouwen.
Het Future -hoofdkwartier van Qiantang Bay Future waar het perceel zich bevindt, is het uitbreiding van de Qianjiang Century City en is gepositioneerd als het “High -Tech Headquarters Business Card”. Van de basis van het hoofdkantoor.
Qiantangwan’s Future Headquarters Base Start -Up Area Design Bird View Map
De burgers en vrienden worden uitgenodigd om enthousiast deel te nemen aan een “naam” voor het project, en er wachten meer dan 10.000 Yuan -prijs op u om het te krijgen!
Gerelateerde beschrijving van de naam van de naam:
1. Vereiste vereisten
1. De naam moet levendig de innovatie- en vitaliteitskenmerken van de nieuwe plot weergeven.
2. De naam moet beknopt en verfijnd, luid en gemakkelijk te onthouden zijn.
3. De naam moet geschikt zijn voor langdurig vast gebruik.
Instructies voor indiening
1. Inzendingstijd: van nu tot 30 april 2024.
2. De inhoud van de inzending moet zijn: Creatieve naam, interpretatiebeschrijving, naam van de auteur en effectieve contactgegevens.Als de naam wordt herhaald in de naam van de naam, is deze onderworpen aan degenen die eerst indienen.
3. Stuur het uniform naar het e -mailadres: [email protected]
3. Beloningsinstellingen
Op dat moment zal een multi -dimensionale selectie van openbare stemmen worden uitgevoerd.Voor de top 10 shortlists beloonde elk 2.000 yuan, de eerste plaats was 10.000 yuan.
Ten vierde, voorzorgsmaatregelen
1. Bijdragers moeten ervoor zorgen dat de namen van de investering juridisch compliant zijn en geen inbreuk hebben gemaakt op de intellectuele eigendomsrechten van anderen.
2. Gezichts- en beloningsnamen, het recht op gebruik en eigendom zijn eigendom van het bedrijf en er worden geen dubbele beloningen uitgevoerd.
3. De uiteindelijke interpretatierecht van deze naam was eigendom van het bedrijf.
Rapport/feedback

Related Post